Douglasgran 

Douglasgran

 

Ett mångsidigt och hållbart val

Välkommen till Vånga Sågverk i Skåne, där vi specialiserar oss på att erbjuda kvalitetsvirke av douglasgran. Douglasgran är inte bara känt för sin skönhet utan också för sin hårdhet och mångsidighet. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör douglasgran så speciellt.

 

Virke som är perfekt för större konstruktioner

Douglasgran virke är ett utmärkt val för större konstruktioner och byggprojekt. Dess unika egenskaper gör det lämpligt för olika ändamål, från golv till takkonstruktioner. Om du funderar på att installera douglasgran golv, kan du vara säker på att få en produkt som inte bara är vacker utan också hållbar och långvarig.

 

Varför välja douglasgran?

Hårdhet: Douglasgran är känt för sin hårdhet, vilket gör det till ett utmärkt material för golv och andra konstruktioner som kräver styrka.
Estetik: Med sin rika färg och unika struktur, ger douglasgran en naturlig och elegant känsla till ditt hem eller projekt.
Miljövänligt: På Vånga Sågverk, arbetar vi med hållbart skogsbruk, och douglasgran är ett miljövänligt val som du kan känna dig stolt över.


Vi hjälper dig med nästa projekt
Oavsett om du är intresserad av douglasgran golv, virke eller vill veta mer om douglasgranens hårdhet, är vi här för att hjälpa dig. Vårt sågverk rådger om bästa lösningen enligt ditt ändamål.

Du når oss på 073 - 334 18 87 eller via mail.